KANTOOR

Privit is opgericht door mr. P.J.L.R. van Passel en richt zich hoofdzakelijk op de juridische bijstand aan bedrijven (ondernemers) op het gebied van informatietechnologie (IT), intellectuele eigendom (IE) en privacy. 

Privit staat voor laagdrempelig contact en betrouwbare dienstverlening tegen een betaalbare prijs.

Dat klinkt uiteraard mooi maar woorden zijn nog geen daden. Het eerste contact is dan ook altijd vrijblijvend, zodat u weet waar u aan toe bent.

De inspanning die geleverd moet worden is veelal een samenwerking. Dat vraagt dus om een goede, continue afstemming. Alle stappen in het proces worden daarom in overleg gemaakt zodat er geen verrassingen zijn.

U wilt waar voor uw geld en Privit wil een tevreden klant. De dienstverlening moet dus ook passen binnen het budget.

Als de werkzaamheden goed vooraf vast te stellen zijn kan tegen een vaste prijs worden gewerkt. Maar ook als dat niet kan wordt een zeer concurrerend uurtarief gehanteerd.

In het geval van een langdurige relatie kunnen nadere afspraken op maat worden gemaakt. Inhuren van bijstand voor (delen van) een dag of op projectbasis is ook mogelijk.

Ook als u voor rechtsbijstand verzekerd bent kan Privit bijstand bieden. Laat u niet anders wijs maken.

Privit hanteert geen standaard kantoorkosten en is transparant over de tijdsbesteding.

Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te (komen) maken. De parkeergelegenheid voor het kantoor is gratis en de (verse) koffie staat klaar.

Uw adviseur

Contact

Telefoon

024-3030391

E-mail

Vanpassel[AT]PrivitLaw.nl

Fax

024-3030398

LinkedIn

Volgen op Twitter

Laatste artikel/nieuws

Datalek universiteiten

Door een hack zijn bij de universiteit Utrecht BSN-nummers gelekt

mr. Paul J.L.R. van Passel

Als advocaat begonnen in Nijmegen en die regio niet meer verlaten. In 2016 heb ik mijn eigen kantoor opgericht. Met 15 jaar ervaring als advocaat op verschillende rechtsgebieden sta ik voor hoogwaardigde juridische dienstverlening.

Vanwege mijn voorliefde voor techniek houd ik mij bij voorkeur bezig met de juridische aspecten op het gebied van ICT en wel in brede zin. Ik zie mijzelf als ‘processor’ van het technische naar het juridische en omgekeerd. De kunst daarbij is het recht, dat regelmatig als onbuigzaam wordt ervaren, naar je hand te zetten en zoveel mogelijk in te spelen op het welbekende voortschrijdend inzicht.

Sinds enige tijd is daar het privacyrecht bijgekomen. Technologische ontwikkelingen raken namelijk in toenemende mate de privacy van gebruikers. (Eind)gebruikers maar ook de leveranciers van technologie zijn gebaat bij een evenwichtige balans in de belangen die spelen.

Ik heb echter brede (juridische) kennis en ben als advocaat opgeleid in een algemene praktijk. Overeenkomsten vormen dan ook de basis van mijn werk. Bovendien ben ik zelf ondernemer en weet ik waar andere ondernemers tegenaan kunnen lopen.

Lidmaatschappen